27 Ocak 2016 Çarşamba

Ülkemizin sapkın insanları ( kadının metalaştırılması )

Ülkemiz ; üç tarafı denizler ile, dört tarafı savaşlarla ve içi sapkın insanlarla dolu kara parçası, denizleri ve savaşları bir tarafa bırakıp, sapkın ülkemizin meşhur sapkınlıklarını yazacağım bu yazımda

Ülkemiz sapkınları ikiye ayrılır ; 

1-) Suçu işleyen suçlular

2-) Suçu işleyen suçluları aklamaya çalışan psikopat, ruh hastaları

Yazıyı biraz daha toparlayacak olursak ;

Malumunuz geçenlerde  İstanbul un orta yerinde, Bağdat caddesi'nde  19 yaşında genç bir kız tecavüze uğradı. Olayın ne kadar mide bulandırıcı  olduğu konusuna değinmeyeceğim çünkü gerçekten sinirlerim bozuluyor ve kendimi kaybediyorum.

Olay patlak verdikten sonra ise sosyal medya her zaman ki gibi ikiye bölündü

1- ) Normal olan olaya gereken tepkiyi gösteren kesim

2-)  Kraldan çok kral olan, azıcık zekası olsa geri zekalı olacak, psikopat, ruh hastası, sapkın kesim

Bahsedeceğim bu 2. kesim ( sapkın kesim ) olay sonrasında sosyal medya kanallarında

Gencecik kızın bu saatte dışarıda ne işi var ?  Çıkmasaydı ! öyle giyinmeseydi !
oda istemeze olmazdı!  evinde otursaymış ! gibi şeyler yazdıklarını görüyorum

ve hepinize soruyorum ; Sahiden o gün orada yürüdüğü için tecavüze uğrayan kız mı suçlu ?

Ülkemiz insanlarından genel anlamda zaten bir şey beklemiyordum da en azından öncelerde böyle konularda hassas oluyor, vicdanımızı kullanıyorduk. Şimdi görüyorum ki vicdan adına hiç bir şey kalmamış hiç birimizde..

Bu olaylar hakkında ne diyeceğimi artık gerçekten bilemez oldum ve kalben artık bu olayın son olmasını temenni ediyorum ama bunu temenni ederken son olacağına asla inanmıyorum. çünkü biz ülkecek hastalıklı bir ülkeyiz ve bu hastalığımızın atı '' ATA ERKİL  '' yetiştiriliş

Hayatımızın her alanında kadınlarımızı metalaştırıyoruz. Reklamlarda, Televizyonlarda, Filmlerde, Dizilerde, ikili sohbetler de hemen her alanda kadınlarımızı metalaştırıyoruz

Daha trajedik bir şey söyleyeyim '' kadınlarımız bile kadınları birer meta olarak görüyor ''
Biz erkeklere gereksiz  öncelikler tanınıyor ve ne yaparsak yapalım '' erkekdir o  yapar '' mentalitesi ile hoş karşılıyoruz..

21.yy da dünya bambaşka şeyleri konuşurken ülkemizde hala çocuk gelinler, okula gönderilmeyen kız çocukları, tecavüze uğrayan çocuklar sorununu çözmeye çalışıyoruz ( genelde çözemiyoruz )

sahi biz nereye gidiyoruz ?  bu yazımda ülkemi fazlaca gömmüş olduğumu düşünebilirsiniz  lütfen düşünün..  elimden gelse daha fazlasını yapmak isterim ama şuan için ancak bu kadarı geliyor elimden..  Biz hastalıklı bir ülkeyiz sayın okur ve bu hastalığımız ile yüzleşmek durumundayız, yüzleşelim ki tedavi olabilme şansımızı arttıralım..  kalın sağlıcakla..

Hiç yorum yok: